Nieuws

Lees hier de laatste ontwikkelen bij PGA Holland

Laatste nieuws

GOLFSIXES LEAGUE

Golf als teamsport met succesbeleving, plezier, samenwerken en familie!

PGA Holland Open Fourball Kampioenschap

Op 12 en 13 augustus heeft u de unieke mogelijkheid om samen te spelen met, of te strijden tegen, PGA Holland Golfprofessionals en top amateurs tijdens de eerste editie van het PGA Holland Open Fourball Kampioenschap.

In memoriam: Donald Armour

Een week na zijn 61ste verjaardag is Donald Armour overleden. Hij was een veelzijdige pro: speler, teacher, organisator, motivator en ook nog eens verslaggever.

PGA Holland breidt bestuur uit

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op The Dutch hebben de aanwezige leden ingestemd met de uitbreiding van het bestuur.

Praktijk: de voordelen van De Golfacademie

Met bijna 550 geregistreerde leerlingen als gebruikers van De Golf Academie zit Houcine Zioui zeker in de top-5. De PGA Level 4 Golfprofessional van The Duke is dan een ook fervent voorstander van het werken met het door de NGF en de PGA Holland ontwikkelde programma.

Heliomare Wijk aan Zee wint eerste NK Golf voor revalidatie centra

Op Golfclub Amelisweerd werd enige tijd het eerste Kampioenschap voor Revalidatie Centra georganiseerd.

Trots op het diploma

Deze week stond in het teken van een aantal nieuwe collega’s en pro’s die een verdere stap in hun carrière hebben gezet.

Miller - Encore

Nog wat meer video en foto's van Ralph Millers zege in het EK voor Clubprofessionals. En wat hebben John Woof en Tim Giles met dit kampioenschap te maken?

Party Time!

De dag voor hun huwelijk wonnen Jan-Willem van Hoof en Lisa Aramaki het PGA Holland Mixed Foursomes Kampioenschap.

Ralph Miller slaat eindelijk toe

Na 54 holes van de oorspronkelijk geplande 72 mocht Ralph Miller zich de beste clubpro van Europa noemen. Na eerder al derde en twee keer tweede te zijn geworden, was hij nu ruimschoots de beste.
« Previous123456...17Next »