Nieuws

De laatste ontwikkelingen bij PGA Holland

Bericht

Nationaal Golf Congres

Nationaal_Golf_Congres__Beurs_2015_-_logo.jpg

Tom van ’t Hek is op 12 februari een van de sprekers tijdens de twintigste editie van het Nationaal Golf Congres. Thema van het congres is “Ontdek de kracht van Teamspirit”. Tom van ’t Hek gaat met zijn jaren lange ervaring als professioneel hockeyspeler en als coach van het Nederlands dames hockeyelftal, ons besmetten met het team-virus en laat ons zien wat de kracht van een team is.


Die kracht en de energie die daaruitvoortkomt sluit perfect aan bij het thema: “Team Golf, met de klant als kompas!”. Samenwerken als team biedt namelijk op veel terreinen grote kansen voor de golfbranche. En dan hebben we het over de medewerkers, de club, de golfschool en collega- golfbanen. Over dat fascinerende onderwerp gaan de deelnemers het tijdens het Nationaal Golf Congres 2015 uitgebreid over hebben.

Het Nationaal Golf Congres wordt door de NVG georganiseerd en vindt plaats op de golfaccomodatie Amstelborgh/Borchland in Amsterdam. Een uitgelezen moment om in gesprek te komen, nieuwe samenwerkingen te ontdekken en het golfseizoen van start te laten gaan.

Meer informatie over het congres en de beurs is terug te vinden op www.nationaalgolfcongres.nl.