Nieuws

De laatste ontwikkelingen bij PGA Holland

Bericht

Lance Gill geeft je veel in Week 11

Lance Gill is een performance coach in hart en nieren. Op zijn website schrijft hij: "I can help you get the most out of your game on the course and in life”.

Deze even opmerkelijke als prikkelende uitspraak vormt de basis voor zowel zijn presentatie als zijn workshop tijdens Week 11 op Amstelborch: 'Building a physical healthy base for golf and life'. 

Zijn ervaring en kennis op fysiek gebied maakt hem een perfecte spreker voor de jaarlijkse driedaagse bijeenkomst van PGA Holland.

Als Co-Director of the Titleist Performance Institute Fitness advisory board en lead instructor zal Lance Gill er zeker voor zorgen dat het voor iedere professional interessant wordt – ook al ben je al door TPI opgeleid.

Naast Robert-Jan Derksen (klik hier over meer informatie over zijn bijdragen) staat ook Lance open voor vragen over ‘zijn’ onderwerp. Lance reageerde enthousiast en typisch Amerikaans op de mogelijkheid om van te voren vragen te stellen: ‘Awesome!’

Heb je een vraag aan Lance Gill, mail ‘m dan naar jh@pgaholland.nl met als onderwerp ‘Lance Gill’. Gill zal op dinsdag 10 maart een presentatie geven, die de basis vormt voor zijn workshop op woensdag 11 maart. Daar leer je wat de tools zijn om je leerlingen een gezonde fysieke basis te geven voor – zoals Lance Gill het dus zegt – golf en het leven.

Meer informatie over Lance Gill is te vinden op zijn website www.lgperformance.com

Nog niet ingeschreven voor Week 11?

Doe dit dan direct via de website van PGA Holland. Klik op inschrijven en log in.