Nieuws

Lees hier de laatste ontwikkelen bij PGA Holland

Laatste nieuws

Titels voor Van Uden en Steenkamer

Twee winnaars van het Nationaal Open Matchplay op Geijsteren en natuurlijk twee verschillende verhalen.

Amateurs in finale Nationaal Open Matchplay

De pro’s Fernand Osther en Floris de Vries werden in de halve finale uitgeschakeld door respectievelijk Ruben van Uden en Severiano Prins.

Titelverdediger uitgeschakeld

Floris de Haas verloor in de eerste ronde van het Nationaal Open Matchplay op Golf & Countryclub Geijsteren van Quint Koppers.

Ook voor pro's

Leden van de PGA Holland kunnen dit seizoen aan de Zomer- en Najaarstour van de NGF meedoen.

Vrolijk presteren

Op de baan van GC Edda Huzid werd de eerste ronde van de PGA Junior League gespeeld.

Over een andere boeg

Het KLM Open, dat van 8 tot en met 11 september op The Dutch wordt gespeeld, is het eerste toernooi op de European Tour waarin amateurs op één hole kunnen meedoen. Daarmee onderscheidt de 97ste editie van het Dutch Open zich van alle andere toernooien.

Paul Berkhout de beste op de Semslanden

Met een score van 75 slagen legde de speler uit Goirle beslag op de eerste plaats in de derde wedstrijd van de EY / Titleist Monday Tour 2016.

Wil de Rooij overleden

Samen met andere leden van De Dommel legde De Rooij in de jaren tachtig van de vorige eeuw de basis voor een sterkere PGA Holland. Hij overleed onlangs op 91-jarige leeftijd.

Golfschool Hoogland Amersfoort PGA-erkend

Onlangs ontving Golfclub Hoogland Amersfoort uit handen van Jim van Heuven van Staereling, directeur opleidingen van de PGA Holland, het predikaat en het schild.

Meer mensen in golf houden

Het nieuwe beleidsplan van de Nederlandse Golf Federatie biedt veel kansen voor de leden van de PGA Holland. De eerste stappen zijn - letterlijk - gezet, zegt Alexander Renders.