Nieuws

Lees hier de laatste ontwikkelen bij PGA Holland

Laatste nieuws

Official Benelux Golf Tour Winter Base

Profiteer nu nog van de eerste “Official Benelux Golf Tour Winter Base” in de Gloria Hotels & Resorts in Belek, Turkije! Zoals wij u al in maart berichtten, bieden wij u het directe voordeel als PGA Holland professional, dat u naast de gunstige prijzen en voorwaarden van deze hotels, u bovenop de door u zelf vast te stellen pro fee, ook nog een bonus van € 500,- incl. BTW van de PGA Holland ontvangt! De eerste “Official Benelux Golf Tour Winter Base” in Turkije, de Gloria Hotels & Resorts bieden de volgende nieuwe (voorbeeld) winter arrangementen:

NK Matchplay piekmoment voor Eric Wijnhoven

De top van Nederlandse professionals en topamateurs is bij het Nationaal Open Matchplay Kampioenschap, dat woensdag op Golf- en Countryclub Geijsteren van start ging, verzekerd van een uitstekende geprepareerde baan. Hoofdgreenkeeper Eric Wijnhoven heeft er met zijn team opnieuw alles aan gedaan om de 18 holes in Noord-Limburg weer in topconditie te krijgen.

PGA Holland langs de A13

Een ludieke verwijzing naar de samenwerking tussen PGA Holland en NVM langs de A13.

Pieter van Vollenhoven opent tentoonstelling

Pieter van Vollenhoven opent vandaag (vrijdag 30 mei) de tentoonstelling Nederland Golft in het Haags Historisch Museum. De overzichtstentoonstelling is georganiseerd ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en telt vele topstukken waaronder de Harlequin Cup, de prijs waar de beste golfers van de PGA Holland al sinds 1928 om spelen.

Xavier Ruiz Fonhof verdedigt zijn titel

De Zuid-Limburgse Golf & Country Club 'Wittem' is dit jaar weer gastheer van het PGA Nederlands Kampioenschap Strokeplay voor golfprofessionals. Het toernooi wordt gehouden op maandag en dinsdag 2 en 3 juni 2014. Xavier Ruiz Fonhof verdedigt zijn titel.

PGA Holland : Een kwaliteitskeurmerk

De PGA Holland is een van de toonaangevende golforganisaties in Nederland , die op professionele wijze de golfsport ontwikkelt en stimuleert. Deze organisatie behartigt de belangen van zijn leden die bestaan uit teaching en playing professionals. De PGA Holland, verbonden aan de PGA of Europe, organiseert en is verantwoordelijk voor de opleiding, het constant bijscholen van professionals en toernooien.

Stephane Lovey overleden

Dit weekeinde is Stéphane Lovey na een lang ziekbed op 47-jarige leeftijd overleden.

Golfclub ’t Zelle PGA Holland erkende golfschool

Dutch Golf Hattem is nu ook PGA Holland Erkende golfschool

PGA Professional Championship of Europe gestart!

Op 25 september is het PGA Professional Championship of Europe gestart in Bulgarije